Spring naar inhoud

U wilt afvallen?

Afvallen en gewichtsreductie

Dat hypnose wordt ingezet voor tal van fysieke en mentale problemen is al langer bekend. De meeste mensen weten echter niet dat inzet van hypnose en hypnotherapie ook zeer effectief kan zijn bij afvallen en gewichtsreductie.Hypnose denhaag

De meest voor de hand liggende methode om af te vallen is het reduceren van voedselinname. Vaak wordt hiervoor een streng dieet gevolgd al dan niet met toevoegingen van voedingssupplementen en/of vitaminepreparaten. Het resultaat van bijna alle diëten is dat u zult afvallen, maar blijft dit zo?

Het probleem bij het volgen van een dieet is dat u de gehele dag moet nadenken wat u wel en wat u niet mag eten. Heeft u eenmaal uw doelgewicht bereikt, dan verslapt de aandacht waardoor oude gewoonten weer de kop opsteken. Dit resulteert al snel weer in een gewichtstoename, iets dat u niet wilt, toch? Dit effect staat beter bekend als het jo-jo effect.

Speciaal voor de doelgroep die het bovenstaande probleem bekend voorkomt heeft het Praktijk laat maar los een tweetal methoden ontwikkeld die het bewuste proces als het ware “automatiseren”. Het gaat hierbij om het veranderen van gewoonten en gedragingen door beïnvloeding van het onderbewustzijn. Indien uw BMI lager is dan 30 dan kunnen we u ons HypnoAfvallen programma aanbevelen, indien uw BMI hoger is dan 30, dan is wellicht onze virtuele maagband de beste optie.

Hieronder kunt u een afspraak maken voor een HypnoAfvallen sessie of de eerste sessie voor de virtuele maagband boeken.

 

Hypnose denhaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *