Spring naar inhoud

Hypnosepraktijk Breda

Hypnotiseur met passie voor zijn vak


Ir. Yousef M. Hosseini is auteur en de ontwikkelaar van Emotionele Healing, de eigenaar van Hypnosepraktijk Hypnohelp te Breda 

hypnose hypnotiesur

 

Hypnose is de passie van Yousef. Hij heeft ontdekt hoe krachtig hypnose kan zijn in het oplossen van verschillende problemen die niet opgelost kunnen worden met andere methodes.

Yousef is ingenieur maar hij wilde mensen direct kunnen helpen en daarom is hij gekozen om zijn baan op te zeggen om zich volledig in te zetten voor het helpen van mensen d.m.v. hypnose.

Yousef gebruikt hypnose samen met andere moderne technieken om positieve veranderingen teweeg te brengen bij zijn cliënten. De feedback van zijn cliënten laat zien dat zijn methode succesvol is voor de behandeling van uiteen lopende klachten zoals, stoppen met roken, afvallen, pijnbeheersing, wegnemen van angst en fobieën.

Wanneer u een probleem hebt waar u hulp bij nodig hebt, kunt u op de professionaliteit en kundigheid van Yousef rekenen. Yousef neemt tijd om uw problemen met u te bespreken en u te helpen om deze op te lossen met zijn speciale methodes, in bezonder Emtotionele Healing.

Wanneer u bij Yousef terechtkomt, bent u zeker van een goede zorg en u weet zeker dat u goed geholpen wordt . Nu kunt u voorgoed gedag zeggen tegen uw problemen c.q. klachten.