Spring naar inhoud

Hypnosepraktijk Eindhoven 

Hypnosepraktijk Eindhoven 


Tony, hypnose, Bandler, NLPNa een lange loopbaan van velerlei jobs voelde ik dat ik vast begon te lopen in mijn leven. Ik heb verschillende leidinggevende functies gehad, in de dienstverlenende sector gewerkt en ruim twintig jaar meegedraaid in het automatiseringsbedrijf van mijn man en mij.

Ik voelde dat er iets moest veranderen in mijn leven. Dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. In het verleden heb ik zelf de nodige problemen gehad, waardoor ik erg geïnteresseerd raakte in persoonlijke ontwikkeling.

Ik ging verschillende trainingen volgen op het gebied van: communicatie, intuïtie, leiderschap, hypnose, persoonlijke ontwikkeling, mindmappen, hartcoherentie, massage, teamwork en het enneagram. Daarnaast las ik ook erg veel om me verder te kunnen ontwikkelen als coach en om mensen beter te kunnen begeleiden.

Toen ik eenmaal kennis maakte met NLP ben ik mezelf bewuster geworden van de verschillende manieren van communiceren . Het had een positief en direct resultaat voor mezelf, maar ook voor anderen. Bij The institute of unconventional wisdom (Tiouw) heb ik onder leiding van Master Trainer Joost van der Leij de NLP pratitioner en de Master practitioner opleiding gevolgd.

Daarnaast volg ik ook jaarlijks training bij Richard Bandler himself. Een van de bedenkers en autoriteit op het gebied van NLP. Om mezelf op deze manier te blijven ontwikkelen op dat gebied. De werkwijze van Richard Bandler staat garant voor het meest efficiënte gebruik van NLP in het dagelijks leven. Bovendien volgde ik bij Bandler ook de hypnoses practitioner, dat tevens onderdeel is van NLP. ”