Spring naar inhoud

Hypnosepraktijk Loon op Zand

Snel resultaat met hypnotherapie

 

Diana praktijk Quality living

Mijn naam is Diana Kanters. Ik ben psychosociaal therapeut en werk met verschillende werkvormen waaronder hypnose en regressie.

In 2006 ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen met het meten van woningen op straling (wat ik nog in beperkte mate doe), wat mijn invoelend vermogen enorm heeft doen groeien en die ik voor elke cliënt nu in kan zetten om snel tot de kern door te kunnen dringen.

De laatste 5 jaar werk ik 3,5 dag in mijn praktijk en ontvang ik kinderen en volwassenen met uiteenlopende problemen. In mijn praktijk wil ik je vooral laten voelen dat je mag zijn wie je bent en dat je er niet alleen voor staat.

Mijn passie is om de kwaliteit van leven voor ieder mens te vergroten (vandaar de naam Quality Living). Naast gesprekken waarin inzicht ontstaat in je denken en je bewustwording, werk ik aan oude ballast en blokkades om ruimte te scheppen. Ik werk  hier met het onderbewuste en heb snel resultaat met de methode emotionele healing, magnetiseren en hypnose.

Mijn consulten worden (deels) vergoed door de zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent.

Elke donderdagmiddag vanaf 15.00 ben ik open met een winkeltje aan huis waar ik o.a. edelstenen verkoop en ondersteunende producten voor straling. Deze middag kun je terecht voor een kort consult voor een passende ondersteunende edelsteen en geef ik adviezen voor een gezondere woning.

Hartelijke groetjes Diana Kanters en voel je welkom in mijn praktijk en winkeltje