Spring naar inhoud

Hypnosepraktijk Maurik, Gelderland

Voor Annemarie ” Sky is the limit”


Hypnosepraktijk MaurikAnnemarie is al jaren bezig met zorg voor mensen, vanuit een natuurlijke vorm van behandelen.

Haar motto “The Sky is the Limit” past zij toe bij haar patiënten. Geen enkel aandoening is hopeloos er is altijd een uitweg. Allereerst is zij natuurlijk hypnosetherapeut aangesloten bij de vereniging voor directe hypnose. Zij beheerst natuurlijk het vak van hypnotiseur t.b.v. alle psychosomatische aandoeningen die zich voor kunnen doen. Met veel liefde en geduld wordt de patiënt benaderd in een warme sfeer, waar de patiënt zich geborgen kan voelen.

Zij gebruikt in de behandeling echter ook haar kennis van homeopathie, gesprekstherapie, natuurlijk genezen volgens “Hildegard van Bingen”, dieetleer, en haar visie op je gezond eten door verandering als basis.

Zij heeft zich gespecialiseerd in de gebieden angstbehandeling, diabetes, tinnitus, hersenschade door trauma of toxische vergiftiging,  pijnbestrijding, tandheelkundige problemen, depressies, artrose en astmavraagstukken.

 

Ben je bijvoorbeeld Duits of Oostenrijks dan kun je in haar praktijk in Nederland ook terecht in je eigen taal. Zij beheerst deze taal als haar moedertaal. Heeft ook in Oostenrijk een praktijk midden tussen de bergen in het prachtige Tirol.

 

In Maurik heeft zij ook een kookschool speciaal voor groepen die begeleid moeten worden naar een betere samenwerking. Met deze groepen doet zij hypnose coaching en samenwerking. Deze workshops breken barrières af in werksituaties.

Ook worden hier workshops gegeven in bepaalde voedingsstijlen voor mensen met diabetes. Of artrose, problemen met luchtwegen. Of simpel mensen die totaal niet zelf kunnen koken en dit nodig hebben om gezond te worden.