Spring naar inhoud

Over ons

Michael van Haaren is gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut en werkzaam in zijn eigen hypnotherapiepraktijk “Praktijk laat  maar los Victor Kraemer is gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut en werkzaam in zijn eigen hypnotherapiepraktijk “Praktijk laat maar los

michael-foto

hypnosepraktijk-victor-elzo-kraemer
Michael heeft een veelzijdige achtergrond als zelfstandig ondernemer,
Gedrag is altijd het gevolg van oorzaken en dit geldt ook voor veel van de problemen waarvoor mensen komen aankloppen bij de praktijk. Het motto van zijn praktijk is: Hypnotherapie kunt u gebruiken om allerlei zaken op te lossen die u belemmeren in uw (dagelijks) functioneren”. Alle zaken die iemand in zijn dagelijks functioneren belemmeren hebben namelijk altijd en ergens een oorzaak. Door goed te luisteren en een sfeer te creëren waardoor mensen zich snel en meteen op hun gemak voelen wordt al meteen een basis gelegd voor dat wat zo belangrijk is bij een hypnotherapiesessie, namelijk: ontspanning. Michael krijgt dan ook vaak te horen van mensen die vooraf aangaven bang of nerveus te zijn voor wat hun te wachten stond, dat mede door de sfeer die hij al laat ontstaan in het voorgesprek ze het zonder het te merken geleidelijk en zonder er zelf erg in te hebben werden meegenomen in de sessie die dan achteraf enorm blijkt mee te vallen. Het feit dat Michael erg veel tijd besteed om zijn cliënten op hun gemak stellen en in het voorgesprek duidelijk aangeeft wat er staat te gebeuren en boven water probeert te krijgen wat hun klacht nou echt daadwerkelijk is, erg op prijs wordt gesteld. Michael zal ten alle tijden trachten de problemen van zijn cliënten in 1 sessie op te lossen, hoewel in sommige gevallen meerdere sessies soms nodig blijken te zijn. Michael persoonlijke interesse op hypnotherapeutisch gebied ligt met name in de medische toepasbaarheid van hypnose. Dit is ook iets waar hij zich voor de toekomst verder in wil verdiepen. Michael is ook gecertificeerd als Virtuele Maagband Consulent. Hiermee kunnen mensen met obesitas en/of veel overgewicht geholpen worden via een maagbandprotocol. Dit is een therapie waarbij wereldwijd erg goede resultaten worden behaald, zonder dat iemand daadwerkelijk een fysieke operatie moet ondergaan. Kortom, bij Praktijk laat maar los kunt u terecht voor een uiteenlopend scala aan issues.
Victor , is een spiritueel persoon, die zeer begaan is met het lot van zijn mede mens, hij is heel sociaal en zeer empathisch.   Victor heeft het vermogen om mensen in beweging te brengen , aandachtig te luisteren , naar de innerlijke stem van de cliënt.   Door hypnose te gaan gebruiken samen met NLP , kan Victor de cliënt efficiënt helpen om oude programmeringen van onder bewustzijn te deblokkeren , om snel en direct de onderbewustzijn te helpen zich zelf te herprogrammeren van nieuwe oplossingen,  direct toegang te krijgen

Zijn specialisaties zijn trauma’s , stoppen met roken , en virtuele maagband , Maar als persoonlijke missie houd hij zich bezig om hypnose toegankelijk te maken voor jong en oud, van student tot professionele vakmensen.

Al van jongs af aan , hou ik mij bezig waarom mensen lang gezond leven en andere niet, waarom de ene student direct kan slagen voor zijn examen en de ander niet, waarom de een ziek wordt en de ander niet. Wat maakt het verschil , in de gedachten van de mens, dat hij of zij zich zelf in balans houd en hoe kunnen we dit balans in evenwicht houden.  Door hypnose toepassen , kunnen we de onderbewustzijn op en eenvoudige manier herprogrammeren en de onderbewustzijn zelf naar creatieve oplossingen zoeken , integreren en toepassen. Mijn missie is om mensen te helpen om door hypnose , hun zelf helend vermogen aan te spreken, zodat de mens zich zelf te helen , genezen, we zijn immer meer staat dan we werkelijk denken. Met hypnose kunnen we diep in het onderbewustzijn het probleem weghalen, daar waar het zit. Ieder mens verdient om en lang gezond leven te leiden.”

 

 

Opleidingen en certificaten 

 • Opleiding tot hypnotherapeut, IRH
 • Parts therapy : werken met deelpersoonlijkheden
 • Jeffrey Stephens protocol
 • Virtuele Maagband Consulent
 • Neuro-linguïstisch programmeren , Master practitioner
 • NLP Magick
 • NLP Master class, Dr. Richard Bandler & John Lavalle
 • Advanced hypnosetechnieken
 • EFT practitioner
 • Tijd Lijn Therapie practitioner
 • IET , Integrated Energy Therapie , Master Instructor
 • Reiki 1, 2
 • Prana Healing 1
 • Fisiotherapie
Klik Hier om een hypnose afspraak te maken 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *