Spring naar inhoud

Stoppen met roken

STOPPEN MET ROKEN DOOR HYPNOSE

Het sigaretje….. O zo lekker, maar ook o zo ongezond. Natuurlijk weten we dit allemaal. Stoppen met roken op eigen houtje is vaak echter zo lastig en zo moeilijk op te brengen. Dit komt niet alleen door de verslavende werking van sigaretten, maar ook doordat het sigaretje vaak zo’n terugkerend gebruik is geworden (=patroon). Goed voorbeeld van zo’n ritueel is dat je na de maaltijd steevast even een frisse neus gaat halen om een sigaretje te roken. Tsja, hoe fris die neus dan helemaal is, dat laten we voor het gemak dan ook maar even aan jezelf ter beoordeling.

Ben je helemaal klaar om te stoppen met roken ? Neem dan snel contact met ons.

STOPPEN MET ROKEN MET HYPNOSE : HOE ?

Iedereen die rookt en aangeeft dat hij graag zou willen stoppen wordt vaak bedolven onder de “stoppen met roken tips”. Uiteraard worden al deze tips louter en alleen vanuit de beste bedoelingen met je gedeeld. Maar zit je hier daadwerkelijk op te wachten? En wat zijn al deze tips nu helemaal waard? ‘Hoe stoppen met roken’ is een vraag die je jezelf waarschijnlijk al geruime tijd stelt en misschien lig je er ’s nachts wel van wakker. Met de standaard stoppen met roken tips is de kans groot dat je er niet in zal slagen om te stoppen met deze ongezonde gewoonte. Hoogtijd om eens te denken aan iets waar heel veel rokers al baat bij hebben gehad, namelijk stoppen met roken door hypnose. Klaar om te stoppen met roken door hypnose ? Dan kan je nu Hier je afspraken al inplannen bij je gewenste hypnotherapeut.

Stoppen met roken op karakter ?

Stoppen met roken komt volgens velen gewoon aan op karakter. Verzet je zelf, toon karakter en weg met die sigaret zijn veel gehoorde nietszeggende kreten van mensen die niet beter weten. Ooit ben je in aanraking gekomen met roken en eigenlijk ben je vanaf dat moment in aanraking gekomen met een verslavend middel. En van een verslaving afkomen zonder hulp of hulpmiddelen is maar voor weinigen weggelegd. Het is toch ook helemaal niet gek als je gebruik maakt van hulpmiddelen om te stoppen met roken? Waarom moeilijk doen en vooral, waarom het jezelf onnodig lastig maken als het ook veel eenvoudiger kan? Er is namelijk een manier die jou helpt bij het stoppen met roken. Deze manier heet stoppen met roken met hypnose.

Oke, dat is nu twee keer

Dat klopt, het stoppen met roken door hypnose is nu twee keer genoemd en heeft dan ook nu vast en zeker je aandacht. Hypnose is namelijk een beproefd middel om jou van jouw nicotineverslaving af te helpen. Wanneer er over hypnose wordt gesproken wordt hier nog wel eens negatief over gedacht. Jammer, want veelal komt dit voort uit onwetendheid. Hypnose heeft namelijk zoveel te bieden en is zeker niet zweverig. Hypnose maakt gebruik van jouw onderbewustzijn. Diep in jouw onderbewustzijn zit namelijk de drang verscholen om te roken. Hypnose verwijdert net deze drang vanuit jouw onderbewustzijn, waardoor je stopt met roken op jouw voorwaarden en zonder enige moeite of wilskracht.

Stoppen met roken door hypnose ? Laat ons jou helpen!

Stoppen met roken met hypnose is iets waar Hypnose Praktijk Den haag veel ervaring in heeft. Je bent hier dan ook zeker aan het juiste adres. Alle hypnotherapeuten van onze praktijk hebben de nodige opleidingen gevolgd en zijn allen gediplomeerd en uiterst vakkundig. Zij werken vanuit oprechte interesse in jou als mens en dan pas als cliënt. In slechts 1 a 2sessies helpen de therapeuten van de Hypnose Praktijk Den haag jou af van een vaak al jarenlang probleem. Niet alleen nemen zij het roken op zich bij je weg, maar vaak ook de dieperliggende oorzaken van het roken. Hiermee wordt bedoeld dat er vaak een negatieve aanleiding is geweest om te beginnen met roken. Dit kan van alles zijn en denk hierbij bijvoorbeeld eens aan het verlies van een dierbare, het verlies van je baan of het stuklopen van je relatie. Hoe fantastisch zou het zijn dat je niet alleen weet te stoppen met roken door hypnose, maar ook gelijk verlost wordt van dat vervelende pakketje dat je al zo lang met je meedraagt?

Hypnose als blijvende oplossing om te stoppen met roken

Stoppen met roken door hypnose is een blijvende oplossing voor jouw probleem. Het voorkomt dat je terug valt in oude gewoonten. En dit niet alleen op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn. Niet alleen is dit erg prettig voor je gezondheid, maar zeker ook voor je zelfvertrouwen. Jouw zelfvertrouwen krijgt natuurlijk een enorme boost als je merkt dat je bij tegenslag niet meer direct naar de sigaret grijpt. Sterker nog, je hebt niet eens de neiging om er naar te grijpen. Dit geeft je vertrouwen om bij tegenslag de problemen aan te pakken en juist niet bij de pakken neer te gaan zitten. En dit alles in slechts twee behandelingen.

Pak de handschoen op en contacteer ons nu

Nu is het aan jou. Blijf jij langs de zijlijn staan en lijdzaam toekijken hoe jouw gezondheid onder het roken lijdt? Of ben je degene die er klaar mee is, die de handschoen oppakt en de strijd tegen het roken aan wil gaan? Behoor je tot de laatste groep ?  Neem dan ook eens contact op met de Hypnose Praktijk Den haag.
Veel mensen met een rookverslaving zijn je voorgegaan en vrijwel allen met succes.

De kosten:

1 hypnose sessie stoppen met roken 125 euro 

Voor meer informatie , kunt u ons mailen of bellen , naar 0652546999  of
mailen naar ,  info@praktijklaatmaarlos.nl

Wij wensen u veel succes bij het stoppen met roken.

Maak hieronder een afspraak om te stoppen met roken

 

Harry van Bommel gehypnotiseerd klik hier echt top artikel en mooi bewijs dat het werkt

 13 gedachten over “Stoppen met roken

 1. Ramona schreef:

  Ik wil jullie nogmaals bedanken ik ben nu 8 weken gestopt met roken zonder er moeite voor te hoeven doen ook blijfft mijn gewicht het zelfde was bang dat als ik zou stoppen met roken dat ik weer aan zou komen maar dat is niet het geval nogmaals bedankt en heel veel succes met jullie praktijk

  Groetjes

  Ramona

  Beantwoorden
 2. Peter schreef:

  Hoi michael

  Ik ben bij michael in de praktijk geweest voor een hypnose sessie stoppen met roken. Ikben nu 3 weken van het roken af. En het mooie is geb nergens last van ook niet als er mensen zijn die roken ik heb er helemaal geen trek meer in ben een echte niet roker en zo voel ik me ook.

  Mvg

  Peter

  Beantwoorden
 3. Roos schreef:

  Beste praktijk laat maar los. Ik wil jullie bedanken voor jullie gastvrijheid. En wil jullie even laten weten dat ik nog steeds niet rook.

  Mvg

  Roos

  Beantwoorden
  • admin schreef:

   Hoi roos

   Bedankt voor je berichtje.
   Blij dat we u konden helpen en nu vol blijven houden
   maar dat gaat zeker goed komen.

   groetjes

   praktijk laat maar los

   Beantwoorden
 4. Richard schreef:

  Beste praktijk laat maar los

  Hier even een berichtje van mij. Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen te stoppen met roken. En hoe vreemd het ook klinkt wist niet dat het zo makkelijk ging. Heb hellemaal geen behoefte meer om te roken. Ik wil je hiervoor nogmaals bedanken. En mensen die willen stoppen met roken. Hypnose is echt de oplossing.

  Groetjes Richard

  Beantwoorden
 5. Johan schreef:

  Ik ben 3 dagen geleden bij u geweest voor een hypnose sessie stoppen met roken. Heb er hellemaal geen behoefte om te roken maar ook geen behoefte aan snoepen hoop dat het zo blijft 😀

  Groetje van Johan

  Beantwoorden
  • admin schreef:

   Hoi Johan
   Bedankt voor u reactie.
   En je gaat het zeker vol houden je ben namelijk een niet roker 🙂

   MVG

   Praktijk laat maar los

   Beantwoorden
 6. Piet schreef:

  Ik ben afgelopen vrijdag geweest met mijn vrouw voor een afspraak stoppen met roken. We zijn nu 3 dagen verder en we roken nog steeds niet en hebben er ook hellemaal geen trek in. Nogmaals bedankt en we houden jullie op de hoogte. Mp3 merkt ook er goed en rustgevend

  Groetjes uit Groningen

  Beantwoorden
  • admin schreef:

   Hoi

   Blij om te horen dat jullie tevreden zijn.
   Idd het mp3 is echt uniek en werkt echt super goed

   groetjes michael

   Beantwoorden
 7. Joost schreef:

  Beste michael en Victor.

  Ik ben 13 weken geleden bij jullie geweest voor een hypnose sessies stoppen met roken. En ben jullie er erg dankbaar voor echt ongelooflijk wat hypnose met je kan doen. Heb hellemaal geen trek hellemaal niks. Ook eet ik niet meer dan normaal en.slaap ook super nogmaals bedankt groetjes uit limburg

   

  Joost

  Beantwoorden
  • admin schreef:

   Hoi

   Bedankt voor je berichtje leuk om te horen dat u nog steeds niet rookt.
   Hypnose is een zeer mooi hulpmiddel om te stoppen met roken en zoals je merkt
   ga je er niet meer van eten of snoepen.
   laat over een paar weken nog even weten hoe het gaat

   groetjes

   praktijk laat maar los

   Beantwoorden
 8. Martin schreef:

  Ik ben nu 3 maanden van het roken af. Heypnose is echt een wondermiddel. Ben zo blij dat ik het gedaan heb en raad het echt iedereen aan die wil stoppen met roken.

  Nogmaals bedankt

  Groetje

  Martin klof

  Beantwoorden
 9. Lisa schreef:

  Victor wil jou bedanken voor het stoppen met roken. Ik ben nu 8 weken rook vrij.

  Groetjes

   

  Lisa

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *