Virtuele Maagband Programma

Het Virtuele Maagband Programma is een veilige en succesvolle methode om nagenoeg moeiteloos je ideale gewicht te bereiken en behouden. Zonder dieet!

 

Door middel van coaching en hypnotherapie begeleid ik je bij het opsporen van de (vaak onbewuste) oorzaken van je overgewicht, zodat je hier voor altijd mee kunt afrekenen. Vervolgens breng ik een virtuele maagband aan die ervoor zorgt dat je met kleinere hoeveelheden eten tevreden bent. Zonder dat je voortdurend 'honger' hebt! Daarnaast ondersteun ik je bij het creëren van nieuwe gezonde eet- en leefgewoonten. Hierdoor bereik je niet alleen je ideale gewicht, maar kun je het ook eenvoudig behouden. 

Dit alles zorgt ervoor dat dit virtuele maagbandprogramma alle soorten problemen opvangt voor jou en zorgt voor goede, blijvende resultaten. Deze methode is geen dieet maar een levensveranderende behandeling.  Stel jezelf eens voor hoe jij er uitziet op jouw ideale gewicht.

Kracht van je brein

Je onbewuste maakt geen onderscheid tussen realiteit en verbeelding. Denk maar aan hoe je lichaam reageert wanneer je een super spannende film kijkt. Je weet dat het niet echt is en toch voel je de spanning in je lijf en schrik je wanneer er iets onverwachts gebeurt. Je lichaam reageert alsof het echt is. Uit onderzoek blijkt ook dat schijnoperaties en -medicijnen vaak net zo effectief zijn als echte operaties en farmaceutische medicijnen. Dit staat bekend als het placebo-effect. Het Virtuele Maagband Programma maakt, met behulp van hypnose, gebruik van deze bijzondere kracht van je brein. 

Virtuele maagband

De virtuele maagband wordt aangebracht door middel van een schijnoperatie en heeft hetzelfde effect als een chirurgisch aangelegde maagband, namelijk een voldaan gevoel na het eten van een kleine hoeveelheid voedsel. Hierdoor zul je geleidelijk gewicht verliezen en je ideale gewicht bereiken.

 

In tegenstelling tot een echte operatie brengt de virtuele operatie geen nadelen zoals een wond, litteken, pijn, herstelperiode, ziekteverzuim en andere ongemakken en risico’s met zich mee. 

Moeiteloos

De oorzaak van de meeste ongezonde eetgewoonten ligt diep in je onbewuste, denk bijvoorbeeld aan een negatief zelfbeeld, onderdrukte emoties of onverwerkte trauma's. Het Virtuele Maagband Programma helpt je door middel van hypnose om deze oorzaken te herkennen, ervaren, verwerken en los te laten. Zo hoef je niet langer tegen jezelf te vechten. Daarnaast ondersteunt het programma je bij het creëren van nieuwe gezonde eet- en leefgewoonten. 

 

Zoals bij alle veranderingen die je in je leven aanbrengt zul je ook met deze verandering in het begin bewust aan de slag moeten. Maar als dit echt is wat je wilt, dan zul je merken dat je grip krijgt op je eetgedrag en onbewust gezonder gaat leven. Zo bereik en behoud je nagenoeg moeiteloos je ideale gewicht. 

Gezondheid

Dankzij het duurzame effect van de virtuele maagband voel je je vitaler en daalt je kans op overgewicht gerelateerde klachten en ziekten zoals diabetes, hoge bloeddruk, hart- en vaatproblemen, etc. Daarnaast verhoogt het programma je zelfvertrouwen, eigenwaarde en innerlijke kracht. Je voelt je meer in harmonie met je lichaam en ervaart meer levensvreugde. 

Wat zijn de kosten van een virtuele maagband?

De kosten zijn totaal 340 euro
De goedkoopste van Nederland
En bestaat uit 4 hypnose sessies

Hoe werken de sessies?

In 4 sessies begeleid ik je door het hele proces.

Sessie 1: de intake, de introductie en een hypnosesessie

Sessie 2: de werkelijke hypnotische, virtueel operatieve ingreep

Sessie 3: bijstellen van de maagband

Sessie 4: afronding van het hele proces

Praktijk laat maar los

Allard piersonlaan 192
2522 MV Den Haag
Michael van Haaren 06-52546999
Victor Kraemer 06-16607960
info@praktijklaatmaarlos.nl

www.praktijklaatmaarlos.nl
Ing NL60 INGB 0007 4015 92 TNV praktijk laat maar Los
KVK 67321194